Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar på Donovan

Sunshine came softly

sjunger Donovan

 

Då tänker jag på vårsolen

som jag längtar efter

redan nu

 

Here comes the Sun

sjunger George Harrison

 

Då tänker jag på

den gången jag var kär

och skivan var ny

 

Nu raspar och hackar skivan

men jag vet att

solen kommer åter

när jorden lutar rätt igen

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 20:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sunshine Superman.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström