Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta jävla texter - där svärtan bränner

där själen spänns ut likt ett vindsegel
där hjärnan spetsats och segar sig ut genom tinningen

där hjärtat klämts ihop till ett uselt litet russin,
och saften stilla sipprar ut mellan fingrarna
där pungen hänger skinntorr

sånt jävla skit vill ni läsa

men om någon stackars sate briljerar, då räds ni,
räds undan skönheten
och jag kurar ihop mig likt ett rovdjur
bidar min tid
ögonen sluts
och stjärnorna glimmar

- lägg håret åt sidan älskling, så jag får nafsa dig i sidan...




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t