Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har glömt hur man loggar in

 

Har mitt liv ett lösenord

Har jag som individ ett användarnamn

Om jag inte kommer ihåg

hur jag loggar in på allt jag behöver

finns jag då i alla fall

eller inte

och när jag dör

finns allt det där kvar

och då kan ju

ingen logga in

for ever

då, när jag loggar ut

för sista gången




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-04 21:38



Bookmark and Share


  Tini Tut
Applåd för denna.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström