Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag av...

Sammetslen, utsvulten
Färgen är lila

Sammetslen när du drar fingret längs min hals
förbi mina axlar… bara
Färgen är vit

Handen stryker över din panna
ner över din kind
Färgen är blå

Handen smeker sammetslent
min själ å din
Färgen är klar, jag kan se…




Fri vers av miany
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-04 21:53



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Vackert ^^ Min favorit är blå...
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany