Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en slags händelse (den första)



Någon söker personen bakom ett spår

Den är anad men lösningen 
har gått spårlöst förbi

Någon annan löser allt

Det vet ingen annan
och därför söker någon
efter någon annan

Alla är fria att söka
om de vill, det finns mer
att finna

Det mesta lämnar spår
på vägen, den är sällan rak
men det spelar ingen roll
för den som är någon

Den har aldrig gömt sig
som någon annan tycks tro

Den går bara på vad som helst

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-04 22:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint!
2010-12-08

  anits VIP
En mycket undefundig text
som väcker tankar
2010-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är vad det leder fram till, som min vän Hans brukar säga.
2010-12-05

  Måna N. Berger
Mycket underfundig, till synes labyrintisk text. Men egentligen inte. Det beror på hur man läser. Som jag läser den har den ett tydligt tilltal. Och den talar om den som är öppen. Om förstånd och missförstånd.. :) Fin!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP