Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir det inte som man tänkt


FÖRLÅT

Ibland så kan det hända
att ett ord blir fel vid möte
med en vän

Då vill jag gärna säga förlåt
och hoppas att du kan och
vill ta emot mitt ödmjuka förlåt

Det gör så ont i hjärtat att ha
sårat dig min vän kan förstå dina
tårar vill så gärna att mina ord
aldrig blivit sagda

Jag vet och känner att jag sårat
dig men jag hoppas såren läker
med dagarna som går och att du
förstår hur ångerfull jag är

Så från mitt hjärta mitt innersta
rum säga dig FÖRLÅT och hoppas
att du vill fortsätta att vara min
fina vän



anits 4 december 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-05 00:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förlåt-världens största och bästa brobyggare....vacker poesi
2010-12-08

  Gunwale VIP
Utan sådana tankar skulle inget lösa sig i världen... Applåd.
2010-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett alldeles för sällan brukat ord.
2010-12-05

    sunnanvind
Ödmjukt bedjande ärlig önskan om att förlåtet ska infinna sig...
Ge detta till din vän om du har svårt att prata med henne/ honom om det! Applåder!
2010-12-05

  poetryGirl
jag har sagt förlåt till en vän, men blir inte förlåten...
2010-12-05

  Eva Helene VIP
Det är ändå fint att kunna be om förlåtelse och att kunna förlåta.
2010-12-05

  Anna*
Med ett uppriktigt förlåt i ödmjukhet smälter vilket hjärta som helst. Fint!
2010-12-05

  aol
känner så igen, så sant skriftat
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP