Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mönster

ditt snitt i mig
vill ville aldrig läka
i den förbannade snön
som cirklar ditt namn din själ

tog aldrig slut
tar aldrig slut

mönster vackra mönster
skriver meningen
meningen som aldrig sagts

sen rinner
hela livet över oss




Fri vers av ss
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss