Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bloss


dra i snöret
det är natt
tänd cigarett
det är natt
färdas nu
i själen mot
befrielsen
tänd cigarett
djupt bloss
där ute står
vinbärsbuskarna
i blom det är natt
i cigarettland
det kommer män
i vita rockar
kvinnor som ler
drar i snöret och
det är dags att kliva av
bara ett bloss till
ett långt djupt




Fri vers av ss
Läst 256 gånger
Publicerad 2012-07-14 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss