Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtåligt

 

nästan spårlöst

ovärderligt

är vi dyrbara

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-05 12:06



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, visst är det så, vackert upplagt, som en viskning!
2010-12-08

  Måna N. Berger
Ja, det finns bara en av varje, en unik värld, och spårlöst går den en gång bort. Vacker text!
2010-12-05

  anits VIP
Mycket vackert
2010-12-05

  Johan Bergstjärna VIP
Så vackert!
2010-12-05

  Lena Själsöga Keijser
att bära i hjärtat varje dag
i varje möte

tack Vackraste

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Outsägligt.
Blodsköpta.
2010-12-05

  Janne
Så sant
mycket visdom
i denna dikt


Mvh


Själens krigare.
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP