Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:ord meningen med musik

inte-fan-är-det-darin




Övriga genrer av Alfred
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-12-04 00:27



Bookmark and Share


  vega lando
jvlans skönt killen!

med glimten i ögat nickar jag till i glöggen hårda grepp
2005-12-04

  Natalie VIP
Haha wohoo! Heja ^^
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Alfred