Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadå inga pengar

Jag står i en mörk korridor och jag ser inte ett skit
Tankar far runt i mitt huvud men jag kan inte koncentrera mig på nån av dom

Varför är jag utvald att genomlida det jag gör tänker jag samtidigt som mörkret blir svartare och tätare

Det börjar bli svårt att gå framåt
Stegen blir kortare och motståndet så mycket större

Om jag ger upp nu vad händer då eller skall jag kämpa vidare
Och eftersom min makt att avgöra mitt öde tog slut samma dag jag föddes
är det lika bra jag öppnar mina ögon och försöker se vart ljuset leder mig

Om det nu finns nåt ljus i min usla tillvaro

Man borde fan vinna på lotto




Fri vers av Alfred
Läst 543 gånger
Publicerad 2004-07-01 22:31



Bookmark and Share


  Kim S.
hahaha, mamma säger likadant!!!
2004-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Alfred