Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citypest

citypest i stan
fulla fjortisar vartän ögat når
fulla gubbjävlar som är för fulla för att märka att det är deras fulla döttrar dom flåsar efter
berusade hedesundabor som somnar på refuger och vid gatlampor
knallar som vill sälja skräp och knulla våra fulla gävle döttrar
nu ringer jag bin laden och lånar en bomb och spränger skiten till stockholm
tyvärr kan jag inte åka ner för jag fick ingen barnvakt.
som om jag hade velat!!!




Fri vers av Alfred
Läst 604 gånger
Publicerad 2004-08-06 23:15



Bookmark and Share


    Marcus VIP
jag kommer själv ihåg när farsan försökte plocka upp mig på domus kundparkering en kulen kväll... han var rätt packad och sa

- hördu grabben, hur mycket tar du?

jag tittade förvånat på honom...

-men pappa, det är ju jag. inte tar jag betalt av tjocka släkten.

och så skrattade vi så vi höll på att trilla av pinn.
2005-05-07

  Lisa
känner mig märkligt träffad här, där jag försöker överleva ett stökigt Göteborgs-kalas som just börjat...
2004-08-07

  Zam
gjorde lite ont........
2004-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Alfred