Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aaj aj

blodet flyter som nordsjöolja
fan och hans moster sitter i mina knän
ryggen ligger kvar på en kall madrass i red light
min kondis rymde till gotland med ett paket camel

är jag för gammal
eller borde jag börja träna




?




Fri vers av Alfred
Läst 645 gånger
Publicerad 2004-08-15 00:48



Bookmark and Share


  Mats L.
Det kan ju vara trevligt med en promenad någon dag
2004-12-02

  Lisa
inte att du är så gammal, så jag röstar för träning eller kanske bara en cykeltur med vind i håret eller promenad med någon du tycker om? Något måste nog göras, för det låter jobbigt! ;-)
2004-08-30

    Barbro. Norberg-Rönnlund
en hel del & ändå är den inte SÅ upplyftande. Tanke bakom ja men.....
2004-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Alfred