Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndertrasat hjärta bultar inte mera

utan flämtar efter andan
söker stöd hos de andra organen
kippar efter luft
får en kick i baken av vänsterlungan
som fått en lätt lunginflammation
på halsen

vänsterögat är igenmurat av gegga
bihålorna är till täppta av snigelsegt snor
öronen ömmar och värker efter en ihållande sugning

det manglade lilla hjärtat orkar inte
ger upp där på det blod fläckliga golvet
slits ur bröstet som gapar likt en vidöppen gårdsgrind
söndertrasade hjärtat ersätts med ett tillverkat av gris
undrar om jag får knorr??




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 22:39



Bookmark and Share


  tom boreland
influensa
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t