Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster

Ruvar på orden
en segsliten process
av ord som knådats runt
formuleras till
meningar
avsikter
betydelser

Fragment
fogas samman
till en text

Männskors historier
blir en berättelse
om händelser som lett till händelser
som i sin tur lett till utanförskap

Orden blir röster för en värld
i marginalen
som ingen vill se

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 01:45



Bookmark and Share


  Seglaren
segsliten process.
och den säger ändå såå lite.
Applåd
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP