Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shadi

 

 

jag nynnar fram vinden

låter tankar flyga

 

från urban djungel

kom du in

i den mjuka värmen

tillsammans

rotades vi fast med slingrande trådar

flätades in i kött

mitt hjärta

 

din färg

glöder starkt

isgrön

doftar förändring

 

 

min vän

om än du inte tror

om än  du har glömt mig

och allt som var jag

som var du och vi

 

om än du har planat ut och kastat bort

och lovar hämd och straff

förvisat mig

 

ingenting

kan bleka bort

 

shadi

min glädje

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-12 19:14



Bookmark and Share


  Filosofen2
Underbara tankar och rader.
2011-08-16

  Suzy med punkterna
Som alltid så älskar jag dina ord.
En stark känsla som stannar kvar
2010-12-13

    ej medlem längre
Fint, rytmiskt och sinnligt...

Skönt att ha dig här igen.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP