Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

jag vill brinna, förtäras av en eld så ljuv att det är värt all smärta.  

låt mig tappa fotfästet. 

jag vill tända själar och dansa dansa dansa. 

jag fragmenterar mig själv för att slippa verkligheten.

svart, mörker, grått, dimma, rött, blod.

nya tag, nya mål, nya tider, nya spår.

töm mig på blod, så att jag slipper brinna så av längtan.

vad hjärtat viskar, susar i själen.


brinner du, så faller jag.




Fri vers av Yheela
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela