Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ang att leva med sina tillgångar


Jag lever i alla fall...

Jag lever inte över mina tillgångar,
jag lever bara som av ett under
på mina tillgångar!




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-07 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP