Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU TILL MINA FYRFOTA VÄNNER

en dalmatiner
så full av glädje och bus
min fyrfota vän

sviker mig aldrig
lägger huvudet på sned
finns där ser på mig

en fin livlina
som med sina blå ögon
visar sin glädje

en dalmatiner
så lugn så fin go och snäll
min verkliga vän

med stora ögon
bruna bedjande sanna
smälter jag för dig

du är en fin sann
ärlig trofast verklig vän
dig litar jag på

två dalmatiner
glad att få vara er vän
och dagmatte nu

förgyller min dag
det gör ni mina vänner
bongo och alba





anits 7 december 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-07 14:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En hund är en av de trofastaste vänner man kan få.
Gratulerar till dig som får låna två.
2010-12-08

  aol
en så fin hyllning till vovvarna, fint vackert berörande
2010-12-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Skönt att ha så underbara vänner!
Kram!
ML
2010-12-07

    ej medlem längre
En riktigt härlig hyllning till vår bästa vän..hunden!!
2010-12-07

  poetryGirl
söt dikt
2010-12-07

  Anya VIP
Upplyftande text som utstrålar stolthet och glädje.
2010-12-07

  Eva Helene VIP
Underbart! Blir så varm om hjärtat av din dikt. Du är rik som har så vackra trofasta vänner!
2010-12-07

    Ken Cassel
Vackert och berörande!

Kram

Ken
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP