.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Hinner känna skillnaden

 

 

 

 

Vittring i kroppen

av uppåtgående havsström

 

ser ljuset dansa

underifrån på ytan

 

tar mig upp

fylls av det efterlängtade friska andetaget

 

känner flytet

rider på vågen

 

det är härligt att leva hinner jag tänka

innan den slås ned av ytterligare en vågbrytare

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-08 20:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja visst är det så!
Känner igen!
:)
2010-12-11

  Ninananonia VIP
Ja visst är det så!
Känner igen!
:)
2010-12-11

  Ninananonia VIP
Ja visst är det så!
Känner igen!
:)
2010-12-11

  Aisha VIP
exakt!

gillar!
2010-12-09

    ej medlem längre
Här beskriver du klockrent
den universiella lagen om alltings obeständighet.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar