Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödsignal

MIG DIG, MIG DIG, MIG DIG.
Detta är: ADAM EK, ADAM EK, ADAM EK.
MIG DIG, ADAM EK.

Position, inom mig.
Mitt hjärta brinner och det kan inte ta sig ut.
Snälla ge mig ett språk, det är akut!

MIG DIG, ADAM EK, SLUT - KOM!




Fri vers (Fri form) av Adam "Oak" Ek
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-09 01:18



Bookmark and Share


  Eilatan
genialt!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek