Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ORO


Den kärnlösa Julens clementiner...

får mig att fundera över kommande Julens frukt....




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-09 17:02



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Jag säger bara bananer... gen-ialt eller inte?
2010-12-18

    Bodil Sandberg
Om än en kärnlös jul detta var kärnfullt kul**))och bra!!!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP