Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor, alldeles för många kvinnor!

-

Kvinnor är som vin i Frankrike
Överallt och smaklösa

Alla möjliga färger, lukter och smaker
Dagen efter känns alltid likadan

En flaska fransk Merlot på tisdagen
Byts ut mot en italiensk Sangiovese på onsdagen

Lördagen fylls med en gyllene Bourbon till toner av blues
Medans söndagen återställs med en rödnätt Redbull och vodka

Men trots alla sorter och färger under veckans alla nätter
Så vaknar jag alltid tom och törstig...




Fri vers av Sergej
Läst 557 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 01:28



Bookmark and Share


    Angela
Trist poem, förstår inte varför du blivit bokmärkt; att jämföra kvinnor med viner har gjorts i århundraden - who cares?
2010-12-11

    Vimala
Påminner om ett klipp ur något Sopranosavsnitt. Kvinnor, sydländskt, alkohol och lite lätt ågren, fyndig och kul!
2010-12-10

  Peter Olausson VIP
kan inte bli för många kvinnor, men kanske för lite tid. Kul text.
2010-12-10

    Cryla
Hörde att kvinnorna nu har uppdaterat sin status med olika sorters alkoholhaltiga drycker på Facebook. Så det verkar ligga lite sanning bakom texten. Tyckte den var underhållande.
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej