Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balla ballonger

Balla ballonger här
I havets färger
Polygama
Vatten och luft
är två av elementen
Jord och eld de andra
Själv är jag oxe
Envis konstnärlig
och kärlekskrank
står jag stadigt på jorden
Men med min ascendent
i Venus sänder jag
en ballong upp
till din balkong

Hjärtat sitter till vänster så därför
gör jag bara hon-nör
för kvinnligt befäl
(Ämnet på skrivargruppen på Tellus var vid detta tillfälle "Honnör/ballong";skrivtid tio minuter - välkomna varje tisdag 14-16 Midsommarkransen)




Fri vers av claes fredelius
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-10 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius