Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstök


Det är så mycket julstämning utomhus
att det nästan inte finns behov
att åstadkomma julkänsla även inomhus.
Hela världen är änglavit, kall och renstädad.
Träden garnerade av tjock, silvrig kristyr.
Bilarna hörs inte där de kryper fram
mellan snövallarna...
Också glöggen blev alldeles vit i år....
ska nu inhämta lite julinspiration ur
densamma...
Det är hög tid.
Högtid, faktiskt.
Snart.

God Jul!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP