Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

plastslangarnas nystan
nästejpen små skarpa
reflexer dropparna blänken
högteknologins stillsamma blipp
hudens nyanser ger
inget livshopp mer
inga fingrar att peka riktning med
eller rätta efter längre
igen okänd strand längre




Fri vers av Per-Gunnar Kramer
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Kramer