Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meta II

halkande på en penna slår pannan vägg och ljusröd dimmas blicken samtidigt sprött ringljud stegras bristningsklangen mot sin kulmen
mot crescendo allt djupare in längs örats rörstam ekot därinne aning




Fri vers av Per-Gunnar Kramer
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-12-12 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Kramer