Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt i ett hjärta

Jag vaknade medens av syrenerna i ditt sinne
tjutande i mina drömmar,

poesi var det ej tal om
ej heller rast från livet,

eller nåd till soporna vid våran dörr
vaknat i sanningen hade vi aldrig gjort,

den begravdes med dina hästar
livet var ditt fängelse,sågspån .

ramlade sakta genom regntunga nätter
sjudande av ett hysteriskt liv,

tårarna spydde poesi
där kärleken förtränger ditt hat

rakt i ett hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-11 10:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2010-12-11

  LenaJohansson VIP
bra skrivet
2010-12-11

  Anna Nickolausson
underbara toner
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth