Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen

drömmar
vaknar
tankar värker
ord formas
inte glömma
skriver

Vaken...




Fri vers av Drömmar i gråsten
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-11 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i gråsten