Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Likt ett andetag sögs jag in av din blick

Låt mig stanna därinne
lösas upp av beroende
och återkristalliseras stark




Fri vers av Drömmar i gråsten
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-12-18 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i gråsten