Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått lugn

Stenen glänser grått i duggregnet
Pojken ser ut över det blanka vattnet
Tanken är lugn
Stenen är tyst
Den unge mannen möter sitt livs kärlek
Han tiger, men tankarna skriker
Stenen är tyst
Han ger sig ut på äventyr
Tanken är vild och drömmarna stora
Stenen är tyst
Mannen återvänder och vill besöka stenen igen
Men tanken är likgiltig
Stenen är tyst




Fri vers av Drömmar i gråsten
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-30 12:51



Bookmark and Share


  vargtass
Den här var annorlunda och mycket bra skriven =)
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i gråsten