Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte ditt nummer

 

För att svara

måste man

lyfta luren mot örat

och

säga sin mening

när det ringer

det kan vara viktigt

det kan vara nån

som betyder nåt

eller ingen

ingen speciell

i alla fall

ingen

som jag vet

har mitt nummer

och

jag har inte ditt

inte ditt nummer

heller

men jag hoppas

att du kanske

ändå

vill ringa

till

mig

snälla




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-11 23:55



Bookmark and Share


  doraedsäng
Har inte ditt!
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström