Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

queen of england


jag drar mig för att säga det här
vi skulle kunna ta en kaffe istället
bara titta på varandra en stund
fånga in det där som gått förlorat
det fanns något hos dig tidigare
något som talade till mig
jag vill se det igen
en stund

men du, du säger
inte så mycket längre
pekar mest på småfåglar
trampar grenar på marken
röker blend, gula paketen

en gång var du queen of england
en magisk rörelse, en kärleksfull giljotin
nu är du bara vardag och tristess

så jävla svårt att säga det här
att tala om det man förlorat
att tala om det du förlorat

sanningen, vilken jävla sanning
den att du slutat andas för mig

kan vi leta efter nya andetag
i varandra, kan vi hitta tillbaka
till samma takt över en
kopp kaffe och några gula blend

småfågelkvitter, grenar som knäcks
nej, för fan - varför tro på det som går i takt
varför tro på historia
förfluten tid
bort

det är nya ögon nu
nya gester och maner
nya balansakter
ny kemi

helvete vad jag
trots allt älskade dig
queen of england
djävulens aska
historiens slut
min darling




Fri vers av Kerr
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-13 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerr