Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bobby


bobby, är du fortfarande min vän
jag ville berätta något, det är stilla nu
pulsen är liksom i träda och
hjärtat kletar mot revbenen
monica tog barnen och försvann
till berlin, lämnade inte ens ett brev
jag kom hem, alla var borta
det var anne som berättade
vad som hänt, till berlin
vad fan just dit för
några dagar senare
ringde hon, jag är i berlin
jag vet sa jag, anne har berättat
jag var tvungen, du åt av mig
du åt av barnen, vad fan menar
hon bobby, vad har jag gjort
du känner mig, berätta
anade du något, sa hon
någonsin något till dig
anne sa att ni två setts
samtidigt i lund i våras
hon var på något konvent
tydligen var du också där
man hade sett er två
utanför domkyrkan
mer vet jag inte
om det är något så berätta för fan
jag går under av att inte förstå
håller inte i rodret längre
någon har slagit av mig
alla gradbeteckningar
jag var förbi ditt hus i går
där var dött som graven
var fan är du, alla jävlar
är försvunna, sitter och
ringer på hennes mobil
skickar hundra meddelanden
på facebook, inga svar
hjälp mig att förstå
saknar barnen så
in i helvete, lisas vänner
knackar på dörren, vill leka
nej, lisa är inte här, lisa är
i berlin med sin mamma
vad är berlin, ja vad i helvete
är berlin, och varför är
monica där med barnen
och du bobby, var fan är du
är du där med henne
säg att du inte är det
du är min vän för fan
hon är min fru, våra barn
kollade foton från
nyårsfesten i går
letade efter något
blickar er emellan
det kan inte vara så
ni kan inte göra så
hur fan förtjänar jag det
dricker kaffe som en
jävla kärring, kan inte sova
anne kommer förbi i kväll
känns som om att hon vet
hon vet något jag måste veta
jag är ett frågetecken
jag är utspilld, om du fattar
vi har liksom ingen connection
till berlin, inga föräldrar, inga vänner
du bobby, har du någon connection
ge fan i min fru för helvete
säg att jag fantiserar
säg att jag har fel
i morgon sätter jag mig
på tåget till stockholm
skall träffa ali och johannes
bestämt sedan länge, du vet
jag backar inte, oavsett
jag är lojal, är du lojal
bobby




Fri vers av Kerr
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerr