.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Fingrar jag minns

 

 

 

I gränslandet mellan nackhår och hud

fingertoppar i cirklande rörelse

 

i lätt beröring vinner de mark över ryggraden

där svanken tar satts till den förtunnade solranden

infinner sig tvekan

övervinns i nästa andetag

vandrar upp på blek hud

retfullt nyper du till på en liten fläck utan fräknar

- Du saknade en här, säger du och skrattar

 

Jag rullade runt och gav dig ett sugmärke under ditt bröst

två retfulla kroppar med tillfälliga kroppsdekorationer

som slöts samman till en

 

Fast du tog din hand ifrån mig

känns ibland den fräken du gav

som det vackraste jag fått

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-13 17:26



Bookmark and Share


  Pelargonlilja
så vackert minne! och vackert beskrivet.
får mig att önska
att jag kom ihåg mina vackra minnen
2010-12-14

  sulimaa
Vackert innerligt minne men andas även saknad...bitterljuvt...
2010-12-13

  etthjärtaäralltidrött
Dessa smärtande vackra minnen, som får en att längta igen. Fint!
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar