Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min iPod är kär

 

Min iPod har fått känslor

den glöder

och är mörk

skärmen är glansig

och batteriet har just dött

för

min iPod har fått känslor

den har helt

brutit ihop

alla törnar och tapp

har kommit ikapp

för

det finns ingen

garanti

i världen

som reparerar en iPods

brustna kärleksrelation

till mig

och det är med

den största och mest outhärdliga

smärta

jag beslutar att

källsortera

dess artificiella

men ändå trogna

hjärta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-13 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström