Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till Harry, Ron och Hermione, och deras känsliga treenighet mot ondskan.


Tre delar av en helhet

Tre delar av en helhet
en treenighet i hopp och drömmar
förenas av kärlek och vänskap
och dyra erfarenheter

Skratt och tårar förbinder dem
genom trubbel med troll,
dödliga dueller och lyckliga leenden
men nu är de lämnade
ensamma och utlämnade till varann

I detta tält i vildmarken
utan vägmärken och kartor
i den vita intigheten i snölandskap
det enda de kan lita på är kärleken

Harry, Ron och Hermione
den starka trion, som trotsar allt
kan hotas av splittring
av rädsla och ensamhet
helt obetydliga under den eviga himlen
denna stumma evighet

Skall ondskan så ett frö
av oro och tvivel
på deras väg?
Dessa starka barn, dessa unga vuxna
som kämpar förtvivlat
mot Voldemorts styrkor
att finna hans horcruxes
och förstöra hans själ
i dess fragment

Men ska de lyckas
nu när ondskan river
och ångesten målas svart
lika mörk som ögonen hos hans vän
när han sade adjö.




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-14 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten