Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Ett hjärta av guld

Du är som en mamma för mig,
en sådan som jag alltid velat ha,
men aldrig fick.

Du vet mer om mitt liv,
än vad många andra gör.

Du räddade mig från något jag inte kände till,
något som väntade att få sätta klorna i mig.

Du stöttar mig,
när jag behöver stöd.

Du lyssnar,
när jag behöver lätta mitt hjärta.

Du tar dig tid,
när ingen annan gör det.

Det du gör för mig,
har ingen annan någonsin gjort förut.

Jag kan varken med siffror eller ord,
beskriva hur mycket du betyder för mig.

Det jag försöker säga är att,
du har ett hjärta av guld.




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-14 18:38



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt fin hyllning till din vän! Applåder
2011-01-10

    eva m h
Underbart att ha en sån vän!!
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S