Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dikt om mobbning.


Jag sade aldrig någonting

Jag sade aldrig någonting men det gjorde ont

orden de sade

öknamnen jag fick

blickarna de gav

våldet de använde

Jag sade aldrig någonting men det gjorde ont


ont enda in i själen.




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-09 00:33



Bookmark and Share


  AKT VIP
Precis så har jag känt många gånger-
2022-10-09

    ej medlem längre
Berörande! Tack för att du delar med dig.
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S