Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte värd mer än ett äppelskrutt.

Det är så rörigt att ord och meningar blir för trånga
Det är som att jag inte syns och blir till ånga

Jag är inte värd mer än ett äppelskrutt
så förlåt om jag inte tar ett glädjeskutt

Glädjen är borta och mitt hopp har slocknat
Är det så konstig att min hjärna har tjocknat?

En blek kopia vill jag inte vara
för det blir bara en fara

Den enda jag vill är att mitt riktiga jag vara
och det tänker jag vara




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-05 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Och rörande! Ger dikten 5/5 "fjäderpennor"! Snygg tiger förresten :)
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S