Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blöder överallt

Ingen ser för alla stressar för sin egna fejkade jul
jag blöder nu, moder jord skriker nu
hjärtat slits itu och allt för att hitta årets julklapp
miljontals har inga föräldrar nu ,aids är fortfarande dödligt i Afrika
de blöder nu och jorden skriker ännu
Aktiemarknaden bävar för en krasch och jag blöder och
jag är inte ensam
det är mycket som blöder nu och
mången är de som väntar på en glädjens jul
Ungars ögon som tindrar, varför minns jag barnen i Etiopen??




Fri vers av Lotti
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-14 21:21



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som väcker tankar till liv ...
Spontant vill jag bara få uttrycka
min önskan om att du inte låter
världens lidanden bli något som
förminskar det du själv känner och upplever
inom - Det är synd om människorna i världen
men Din smärta är inte mindre värd för att andra
mår sämre!
Önskar dig en god jul och ett gott nytt år
med hopp om att livet blir snällare mot dig!
2010-12-21

    AA VIP
Bra skaldat. Vi lever i en komplex och motsägelsefull värld med många ansikten. // AA
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!