Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köld

Inför kölden är vi lika
det handlar om att överleva
och packa in sig i värmande omslag

Borta
är morgonbestyrens vedermödor
att mejsla fram just den här dagens
rätta uttryck
hur ser jag ut
duger jag
passar jag in

Inför kölden
tycks dessa lagar inte gälla
det enda som gäller är att inte frysa
och det har vi gemnsamt med alla
vi möter

Kölden har makt över oss
när köldens grepp släpper
börjar den dagliga kampen
att fånga uttrycket

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 23:25



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt! Slutstrofen är suverän!
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP