Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Posten!


Distansschizofreni

Igår kom den slutgiltiga bekräftelsen
på att jag är schizofren
Jag fick ett meddelande
från min socialassistent
att jag flyttat till Bromma
och bytt namn till
Erik Nils Axel Vikström,
var född -87
och dessutom gift
Och det var inget misstag,
Posten bekräftade min adressändring
och att min fru hette Annicka
Så hade det alltså äntligen hänt,
min andra identitet
hade flyttat till andra sidan stan,
blivit sju år yngre
och stadgat dig
Det var inte en dag för tidigt
men någon glömde
meddela mig
och ingen sa att distansschizofreni
skulle vara så svårt
Så jag får väl åka till Bromma
och besöka mig själv
innan jag förlorar förståndet




Fri vers av Erik W
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-15 13:54



Bookmark and Share


    eva m h
Inte lätt!!
2010-12-15

    ej medlem längre
Som ett brev på posten, vad kan väl vara skojigare ibland:-D
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W