Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

henu

 

 

vackra visa fyll mitt bröst

var vind

var eld

var

allt

 

lyft mina händers jalusier

 

ett öppnat hjärta

brinner

 

brinner

solguldsregn

 

jag bär mina bröstvingar

en sjal

 

om

 

mina axlar

 

vid stranden av intet

 

lägger jag

sträcker jag ut mina händer röda

 

frilöser det målade

 

ur gräsregn stiger du henu

fötter sirliglätta

rak är din stam

ur stenminnes

helande

dofters

silverskimrande

djupgröna

ovaler

lansetter par om par

andas din klädnad

ring av blommande fyrvägskrona

andas vita röda rosa

ur ditt hjärta stiger frukter bär

blodstenars

nattmantels blåsvarta

dina ögonvingar sveper

visar trevägars

linje

ur sandhänders moln  anas pyramid

henu du ler

dina fotbjällror

sveper

tyngd

 

vid stranden av intet

 

lägger jag

sträcker jag ut mina händer röda

 

frilöser det målade

 

 

rör vid smeker klippor

 

rosseende

blickar

 

mina fingersträngar

 

ljuder

 

då jag

 

breder ut mina vingar

 

in i solens röda

 

ansikte

 

sakta vändas pyramid

 

är en bägare av

 

kristalljus

 

ren

 

cirkel omsluter triangel

 

pyramid

är en kon

 

spetsen vattnar jordsovande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-15 15:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Stillsamt och intensivt och med en drivande puls. Du har ett vackert språk.
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser