Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle rymma till en annan planet...

Tänk om allt

redan var sagt

Tänk om allt

redan var tänkt

Tänk om inget

fanns att tillägga

Tänk om vi alla

var tysta

då skulle

jag rymma

till nästa

planet

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-15 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström