Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gungan

 

 

en gunga

sitter i ett träd

 

krona är i himlar

i himlasfär

 

repen  är långa

kan du se

kan du se

 

repen är ej rep

blomstergirlanger är de

 

av vad

av moln

 

gunga mig gunga

gunga

 

jag gungar

mjuksakta rörelse

 

i en nod sitter  jag och gungar

 

i en

gungande

hand

 

här andas jag

nåd

 

lugn

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser