Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molngrå

 

 

vandrar

 

vila ditt ansiktes trötta i

min mantels veck

 

här

invid

mitt hjärta

 

molngrå sluter mantelflik om

 

sakta

mycket

sakta

 

orkar jag släppa ögonvingar

 

i väster synes himlar

blå turkos stränder

 

hon rör vid med slöjor vita

 

mitt hjärta bugar jag i tacksamhet

 

är det så

 

flyger in i trädvind

 

i min krona sova tusende fåglar

med huvuden under vinge

 

i gryning synes de snudda vid

 

ängens dröm




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 15:09



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
drömsk och förtrollande text! jättevackert helt enkelt.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser