Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönt att ha ett hem att värmas i vid snöstorm


Tacksam för värme

Tacksam för värme
så kurar jag ihop mig
med filtar och kärlek




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 18:43



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
mysigt :)
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten