Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt trasiga paraply

Regnet öser ner
Fullkomligt öser ner inombords
Fullkomligt öser ner på mitt trasiga paraply

Ju längre jag står här desto mer dränker regnet mig
Men jag har ingenstans att ta vägen
Så jag fortsätter klamra mig fast vid mitt trasiga paraply

Och blåsten river min hud
Och regnet bildar mörka fläckar på min jacka
Och knäna skakar
Och andetagen slutar aldrig att hacka
Och cigaretten smakar
(Även om röken blåst iväg)

Hur kan man laga ett trasigt paraply
När ens fingrar är stelfrusna?




Fri vers av Evviis
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-16 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evviis
Evviis