Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även den rödaste ros

Även den rödaste ros
Vissnar

Även den mest gnistrande stjärna
Dör som en supernova

Även den hetaste eld
Slocknar

Även den vackraste symfoni
Tonar ut

Även den sötaste bakelsen
Tappar smaken



Även kärleken






Försvinner





Och du kan inte göra någonting åt det




Fri vers av Evviis
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evviis
Evviis